Normál kép:    Méret: x Színmélység: Felbontás: ismeretlen
Normál kép új ablakban 
Normal size picture in a new window

Képaláírás: A minőségi sör titka

Ismertető szöveg: "A sör nem kifejezetten nőies ital - legalábbis a férfiak szerint, akik mielőtt ezt a véleményüket kialakították, elfelejtettek megkérdezni minket. Mi ugyanis biztosan egészen mást mondtunk volna a témáról. Először is elárultuk volna, hogy nekünk éppen olyan kellemes egy sör mellett üldögélve cseverészni, és éppen úgy megerősíti a kapcsolatainkat az ilyen időtöltés, mint a pasiknak. Íme az első ok, amiért nekünk is jóbarátunk a sör.
Van azonban más, nyomós érvünk is a sör mellett, ráadásul olyan, amit a férfiak már nemigen hozhatnának fel: a sör ugyanis nagyszerű szépítőszer! Csillogóvá teszi a hajat, fényessé a körmöket, összehúzza a pórusokat, bársonyosabb lesz tőle a bőr, és még a pattanásokkal is felveszi a harcot. Ez pedig nekünk nagy kincs! Ugyan ki látott férfit sörrel hajat mosni? A nők többsége azonban már kipróbálta ezt, és jól tudja, hogy a sörre nemcsak egy buli alkalmával számíthat, hanem akkor is, ha csinosítani szeretné magát.
Végül pedig a harmadik ok, ami miatt a nők jól kijönnek a sörrel, az, hogy a sör jó. Egyszerűen szeretjük az ízét, a színét és azt, hogy frissít, szomjat olt, és feldob. A sör örömet szerez nekünk."
(Forrás: https://www.nlcafe.hu/ezvan/20171219/sor-nok-baratsag-csapolas/)


   Felvétel a kedvencek közé vagy megosztás másokkal/Bookmark or share this page